Elektrodoki

országos elektronikai szervizhálózat
és szerviz-logisztikai központ

Megbízható szervizpartnert keresel?

Az Elektrodoki egy minden igényt kielégítő rendszert alkotott annak érdekében, hogy megrendelő partnereivel a legnagyobb összhangban tudjon együttműködni. Az alábbi szolgáltatások és szerződési konstrukciók, ezt a rugalmasságot mutatják be.

1Szolgáltatásaink

 BronzEzüstArany
Call-Center szolgáltatásVan Van Van
Központi vevőszolgálat Van Van Van
Jótállási jegy készítés Van Van Van
Állapotlekérdezés lakosság számára alap bővített extra
Ajánlatok maximális száma a Salamonban 20 20 100
Bertold riport hozzáférés Van Van Van
Bertold vevőszolgálati hozzáférések 1 10
Termékekhez segédanyag készítés Van Van
Termékmegjelenítés weboldalakon Van Van Van
Pontos, rugalmas, korrekt együttműködés Van Van Van

Call-Center szolgáltatás: Telefonos és internetes ügyfélszolgálatunk teljes mértékben magában foglalja a vevőbarát és szakszerű ügyintézés tulajdonságait. Internetes oldalunk minden megjelenési formát támogat, (mobil, tábla PC, monitor) ezzel is segítve a kommunikációt. Kollégáink mindig a vevő számára legjobb, de partnerünk számára is legoptimálisabb megoldást keresik a felmerült problémákra.

Központi vevőszolgálat: Budapesti Ceglédi úti irodánk, ingyenes parkolási lehetőséggel, kiváló tömegközlekedési megközelítéssel fogadja a személyesen érkező vevőket, kereskedőket. Keceli irodánk végzi a postán, vagy csomagküldő szolgálatokkal érkező küldemények ügyintézését.

Jótállási jegy készítés: Egyedi tartalommal, azonosítóval és vonalkóddal ellátott jótállási jegyünket, akár kis mennyiségben is le tudjuk gyártani. Lehetőség van dupla azonosító elkészítésére is, ami akkor lehet hasznos, ha a termék önálló jelöléssel nem rendelkezik.

Bertold riport hozzáférés: Bertold online munkalapkezelő rendszerünk segítségével, betekintést nyerhet a teljes munkafolyamatok aktuális állapotába, kezdve a hibák bejelentésétől, az elkészült javításokig.

Bertold vevőszolgálati hozzáférés 1 fő: Bertold online munkalapkezelő rendszerünk segítségével, nemcsak tájékozódhat egy munka aktuális részleteiről, hanem dolgozhat is benne, vagyis az esetleg Önhöz érkező termékek esetében vevőszolgálati feladatokat (átvételi elismervény, javítási megbízás kiállítása..) is el tud végezni

Bertold vevőszolgálati hozzáférés: A Bertold online munkalapkezelő rendszer további hozzáféréseinek használatával lehetősége nyílik arra, hogy viszonteladói részére is, saját üzletükben, hozzáférést biztosítson a vevőszolgálati munkákra, mellyel rendkívüli módon felgyorsítható egy javítás ügyintézési ideje.

Termékekhez segédanyag készítés: Igény esetén elkészítjük egy termék műszaki véleményezését, mely segítséget nyújthat a piacra vezetésben, az alkatrészkészlet tervezésében és később a hibabejelentések során a felhasználói hibák kiszűrésében, szaktanácsadásban.

Termékmegjelenítés weboldalakon: Weboldalrendszerünk lehetőséget biztosít termékeinek reklámozásában, a lakossági igények felmérésében.

Salamon alap tagság (20 termékig): Piacot is adunk termékei mögé! A Salamon Kereskedői Csoport egy több száz kereskedőből álló potenciális vásárlói csoport, akik szívesen vásárolnak jó minőséget jó áron! Az elektrodoki által nyújtott garancia, megfelelő biztosíték egy termék minőségére, Önnek már csak egy jó árat kell mellé tennie! Alaptagság esetén 20 terméket regisztrálhat a Salamon rendszerbe.

Salamon kiemelt tagság: Kiemelt tagság esetén bármennyi terméket regisztrálhat a Salamon rendszerbe.

Állapotlekérdezés alapadatokkal: Lehetőség van az Elektrodoki által rendszeresített munkalapon megadott munkaszám alapján lekérdezni, hogy a javításra beadott készülék éppen milyen munkafázisban van. A lekérdezés eredményeképpen, csak legfontosabb adatok lesznek láthatóak.

Állapotlekérdezés bővített adatokkal: A lekérdezés eredményeképpen, nem csak az alapadatok, hanem bővebb információk is megjelennek, így ez a szolgáltatás a termék mellé többletszolgáltatásként is feltüntethető.

Állapotlekérdezés grafikus megjelenés, RSS: A lekérdezés eredményeképpen, nem csak szövegesen, hanem grafikus ábrázolásban is megjelenik a munkaállapot alakulása. Továbbá egyedi RSS csatornát is aktiválhat a felhasználó, ami folyamatosan tájékoztatja az aktuális állapotról.

Pontos, rugalmas, korrekt együttműködés: Minden feladatot időben, alkalmazkodva a vevőhöz és a megbízóhoz, becsületesen és lelkiismeretesen végzünk el!

2Referenciáink

Leginkább szórakoztató elektronikai termékek ügyfélszolgálatával, szervizelésével foglalkozunk, de tapasztalattal rendelkezünk kis háztartási gépek és számítástechnikai termékek területén is.

Legnagyobb munkánk jelenleg a digitális átálláshoz, a MinDig TV-hez kapcsolódik, melynek keretében, szerződéses módon látjuk el a MinDig TV műszaki ügyfélszolgálatát, valamint mi üzemeltetjük a Hivatalos MinDig TV szervizhálózatot.

Néhány termék az elektrodoki garanciális vállalásaiból a teljesség igénye nélkül.

  • WayteQ teljes termékcsalád: GPS navigáció, Tábla PC, DVB-T dekóder, Képkeret, …
  • TechniSAT termékcsalád: DVB-T dekóder, Műholdvevő, PC tunerkártya, …
  • Telefunken termékcsalád: DVB-T dekóder, CD-s rádió
  • Hitachi termékek: LCD televízió
  • Salora termékek: Autós DVD lejátszó
  • Finlux termékek: DVB-T dekóder