Elektrodoki

országos elektronikai szervizhálózat
és szerviz-logisztikai központ

Köszöntelek az Elektrodoki weboldalán!

Az Elektrodoki alapvetően a szórakoztatóelektronikai termékek szolgáltatási piacán fejti ki jótékony hatását. Műszaki szaktanácsadás, telefonos és internetes ügyfélszolgálati munka, garanciális, vagy lakossági javítószolgáltatás. Mindezt a legkorszerűbb informatikai és műszaki háttérrel, vevőbarát webes felülettel, alkalmazkodva a kor igényeihez.

Biztosan találkoztál már vele! Elektrodoki Jótállási jegy

(Garanciális szolgáltatás)

Több márkának, mint például a WayteQ, Telefunken, TechniSAT,… mi vagyunk a kizárólagos garancia vállalói. Ezeknél a termékeknél a telefonos és internetes ügyfélszolgálati munkán túl, vevőszolgálati és javítási feladatokat is ellátunk megbízóink számára.

MinDig TV

(Műszaki szaktanácsadás)

A digitális átállás főszereplőjének, a MinDig TV-nek a műszaki ügyfélszolgálatát, már a kezdetektől, vagyis 2008 óta mi üzemeltetjük, így elegendő tapasztalattal rendelkezünk a DVB-T termékek használatával és telepítésével kapcsolatosan. Ezt a szerzett tudást a „Hivatalos MinDig TV szervizhálózat” működtetésében kamatoztatjuk, egyrészt a lakosság, másrészt a szakma részére.

Elromlott? Megér egy próbát!

(Lakossági javítószolgáltatás)

A garanciális munkák mellett, budapesti szervizünkben vállalni tudjuk a már nem garanciális, vagy nem garanciális jellegű meghibásodások szakszerű és gyors javítását is. Főleg szórakoztató elektronikai termékekben vagyunk felkészültek, de a konyhai kisgépek, és számítástechnikai eszközök gyógyítása sem jelentenek problémát. Üzletpolitikánk: Nálunk nincs bevizsgálási díj! Lehet az GPS navigáció, LCD monitor, vevődekóder, DVD, autórádió, Laptop, hogy csak néhányat említsek!